September 23, 2010

Mesej daripada kerajaan Malaysia



Gambar ni diambil petang semalam di HKL. Kan bagus kalau semua tempat yang ada lif (elevator) pun dipasang dengan papan peringatan ini, tak semestinya di hospital sahaja kan? Senaman itu ada di mana-mana, senaman itu ada dalam gaya hidup kita!


Suka entri ini? Share dengan rakan-rakan..

3 comments:

linda said...

dekat opis saye ader.. siap tunjuk berape kalori yg dah dibakar dekat setiap level... kalau free nanti saya amekkan gambarn post dalam blog saye...

Joy Kalonas said...

linda, nak tengok!! Nanti nak minta izin post kat sini boleh? :)

♥cutebabygirl♥ said...

haha. i like! :)

bagus2. menyedarkan kite. hehe

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Related Posts with Thumbnails